Stamboom:

Voor een grotere versie, klik recht bovenin de afbeelding om hem te vergroten. Of links onderin (Save) om hem op te slaan op je computer.


Diversen foto's, Maxel:

Voor een grotere versie, klik recht bovenin de afbeelding(en) om hem te vergroten. Of links onderin (Save) om hem op te slaan op je computer.


Reeks van diversen voorouders, Maxel:
Over Maxel:

Geboortedatum: 28-11-2010
Schofthoogte: 37 cm
Gewicht: 15,5 kg
Kleur: Zwart/gestroomd
L2-HGA: Vrij
HC: Vrij

Maxel is een kleine mini me van Dapper (Mike). Hij staat iets lager aan de grond. Schofthoogte ca. 36 cm. Hij is geboren op 28-11-2010 uit de combinatie: Dapper (Mike) x Angel samen met zijn andere 4 broertjes en zusjes.

Omdat Maxel een groeiachterstand had en wat extra zorg nodig had hebben we besloten hem wat langer te houden. Na die tijd konden we eigenlijk al geen afstand meer van hem doen en hebben we Maxel gehouden. Hier zijn we nog steeds heel erg blij mee. We kunnen Maxel echt niet meer missen.

Uiterlijk heeft hij van zijn vader, en het lieve en zachte karakter van zijn moeder.
Het is Bassie en Adriaan in één. Zo grappig en echt al een hele goeie acrobaat. Hij hangt graag aan het touw, dit doen we dagelijks met hem een kwartiertje. Daarna heb je geen hond meer aan hem en is hij het daarop volgende kwartier rustig en dan begint het weer ;).

Hij barst van de energie en moet dit dagelijks wel kwijt. Anders gaat hij zijn eigen kennel met alle bijbehorende accessoires verbouwen bijv. zijn mand. Dus mocht je een verbouwing willen doen bij je thuis, gewoon Maxel bellen :)

Door al dat getrek van hem aan het touw en het vele springen wat hij dagelijks doet heeft hij enorm veel spiermassa opgebouwd. Klein maar compact. Een bonk spieren dus.
Hij vind het erg leuk om je te pleasen, luistert goed. En komt ook graag bij je liggen op de bank of op jou :)

We zijn echt erg dol op dit beestje, iedereen die hem ontmoet is het met ons eens. Ook omdat hij zo klein is blijft hij die eeuwige puppy uitstraling hebben en dat maakt hem extra aandoenlijk.
Hij is echt supersweet en kan met alles en iedereen.

Maxel vind het erg leuk om met andere hondjes/katjes te spelen, maar zijn pech is dat zij dat niet altijd met hem willen.

Dan maar met baasje en vrouwtje stoeien :) Zucht! Het is zo’n leuk hondje!!!!!!

Maxel we love you!!!!!!!!!!!!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen