Stamboom:

Voor een grotere versie, klik recht bovenin de afbeelding om hem te vergroten. Of links onderin (Save) om hem op te slaan op je computer.


Online stamboom database(s) van Dapper (Mike):

Staffordshire Bull Terrier Pedigrees NL

SBT Worldwide Pedigree


Diversen foto's, Dapper (Mike):

Voor een grotere versie, klik recht bovenin de afbeelding(en) om hem te vergroten. Of links onderin (Save) om hem op te slaan op je computer.


Reeks van diversen voorouders, Dapper (Mike):
Over Dapper (Mike):

Geboortedatum: 22-04-2008
Schofthoogte: 38 cm
Gewicht: 17,5 kg
Kleur: Zwart/gestroomd
L2-HGA: Vrij
HC: Vrij

Hij is geboren op 22-04-2008 uit de combinatie: Velvet And Steel Made For Loving You X Daisy.
Hij heeft een super temperament met alle bijbehorende stafford eigenschappen. Mike is erg intelligent; luistert goed naar commando’s of aanwijzingen. Daarnaast kan hij erg eigenwijs zijn, en dan komt er een ware bully tevoorschijn.

Naar mensen toe is hij superlief, naar andere honden geeft hij duidelijk aan waar de grens ligt.

Verder vind hij het enig om kriebeltjes te krijgen en gaat er dan ook uitgebreid voor liggen. Stop je met kriebelen gaat hij heel zielig kijken zodat je hem daarna nog meer kriebels geeft. Echt zo fijn vind hij die aandacht!

Mike vind het erg leuk om voor je te werken en is erg energiek. In 2011 zijn we met Mike naar Terriër Event geweest via de hondenschool. Heel erg leuk om die hondjes dan bezig te zien. De trainingen zijn puur gericht op terriërs. Verschillende oefeningen, zoals het onderlopen in een bouw, het aanblaffen van een vos. Vooral de vos vond Mike echt geweldig.
Echt maar goed voor die vos dat die niet meer leefde, want Mike ging tekeer op het beestje, niet normaal. Wat een power zit er dan in! We vonden het aan de andere kant erg sneu, want we zijn echt hele grote dierenliefhebbers. We hadden persoonlijk een nepbeest er voor gebruikt met een bepaald luchtje waar ze dol op gaan. Dit vonden we best een wreed gezicht. Maar Mike had genoten!! :).

Touwtrekken vind hij het einde, en zijn speelbal; the running egg moet het vaak vergelden. Kan hij zich helemaal uitleven.

De buren vragen zich vaak af op welk dier Mike het meest lijkt. De meest vreemde geluiden komen over de schutting: Een ezel of kip. Tja, het is toch echt een Engelse stafford. Qua uitstraling lijkt hij op een panter of zeehond. Al houd Mike helemaal niet van water. Pootje baden met warm weer vind hij dan wel weer prettig. Maar met regen zit hij het liefst binnen. Hij is dan echt bang dat hij smelt, de dappere dodo! :)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen